usi-glisante-unikat

Usa culisanta cu ridicare

Adu spectacolul la tine in casa!

Usa culisanta cu ridicare este unul din cele mai spectaculoase sisteme de pe piata, oferind posibilitatea unor suprafete foarte mari de sticla. Sistemul reprezinta o solutie inovatoare si functionala pentru case, birouri si complexe industriale moderne.

Incaperile sunt inundate de lumina indiferent daca usa este inchisa sau deschisa, acest lucru asigurand un plus de eleganta si confort imobilului.


Acest sistem redefineste separarea spatiului interior de cel exterior – spatiile se contopesc in timp ce beneficiile si eficienta tamplariei PVC raman la cote ridicate. Adancimea de 190 mm si fiabilitatea sistemului fac ca acesta sa poata atinge un coeficient de transfer termic ( Uw) foarte scazut de pana la 0.90 w/m2k.

image

Usile culisante cu ridicare sunt disponibile in doua versiuni:

Clasic, cu o optica simetrica – in compozitia standard partea vizibila a usii (cerceveaua) este de numai 100 mm.


window

Design, cu suprafata de sticla mai mare in partea fixa a sistemului – suprafata vizibila totala ( toc/ cercevea) se reduce cu mai mult de 50%, pastrand in acelasi timp caracteristicile de izolare termica neschimbate.

window

Combinatia propusa de UNIKAT se apropie de perfectiune! Feroneria de ultima generatie, profilele inovatoare si pachetele de sticla atent alese duc sistemul de culisanta cu ridicare UNIKAT la cel mai inalt nivel.


Acrylcolor – Garantia rezistentiei si aspectului deosebit timp indelungat

acylcolor

Datorita suprafetei Acrylcolor foarte dura profilul respinge radiatiile UV. Astfel produsul nu inmagazineaza caldura razelor solare si elimina riscul deformarilor plastice.

IKD – Izolare intensiva integrata

acylcolor

Tocul culisantei cu ridicare poate fi umplut cu spuma in camera centrala pentru a imbunatati semnificativ coeficientul de transfer termic. Acest plus de eficienta permite sa va bucurati de acest sistem indiferent de zona climatica!

Varietate de culori

Se integreaza perfect in designul casei dumneavoastra datorita gamei variate de culori. Culorile bine alese pot aduce un plus semnificativ de unicitate locuintei si pot pune in valoare toate celelalte elemente de design ale caminului dumneavoastra.

Culisantele cu ridicare sunt disponibile si in varianta placata cu aluminiu. Sistemul castiga astfel un plus de rezistenta si posibilitatea de a fi folosit in orice culoare dorita din paletarul RAL.

anthrazitgrau-ral-7016.webp

Gri antracit

bianco-antico-culoare-profil.webp

Alb antic

cremeweiss-culoare-profil-termopan.webp

Crem infoliat

golden-oak-culoare-profil-termopan.webp

Stejar auriu

mooreiche-culoare-profil-termopan.webp

Wenge

nussbaum-culaore-profil-termopan.webp

Nuc

image
GEALAN-KUBUS-04-300x300
usaCulisantaSistemele oscilo – culisante

Sistemele de culisare cu ridicare

Mai usor de folosit, design minimalist, fiabilitate ridicata

usaCulisantaSistem actionare cu maner

Manevrare usoara

Reduce forța de operare a mânerului, asigurând astfel manevrarea lui cu precizie și aproape fără niciun efort

usaCulisantaInchidere garantata

Închidere completă de fiecare dată

Sistemul dirijeaza in mod automat cerceveaua in pozitia finala

usaCulisantaPrag de trecere termic

Praguri de trecere din aluminiu comfortabile, la nivelul pardoselii

  • Protectie antialunecare la calcarea pe prag
  • Rezistenta ridicata a pragului datorita profilului de ranforsaredin aluminiu
  • Sistemul este aproape plan la trecerea din interior in exterior datorita pragului termic redus la nivelul pardoselii. Astfel culisanta cu ridicare UNIKAT conecteaza mediul interior cu cel din exterior al cladirii in mod armonios.
  • Asigura o buna etanseitate la aer si apa precum si o buna izolare termica
usaCulisantaSectiune sistem actionare maner

Siguranta antiefracție

Sistemul ofera 3 puncte de inchidere in standard. Cu aceasta configuratie culisanta cu ridicare UNIKAT nu permite intrarea in imobil prin ridicarea fortata a usii.

usaCulisanta

Inchidere controlata

Mecanism de franare activ care incetineste usa inainte de a ajunge la punctul de inchidere. Inchiderea lenta a usii evita lovireaacesteia de toc, asigurand astfel functionarea corecta aintregului sistem timp indelungat.

GEALAN-KUBUS-04-300x300

Dimensiuni mari – Privelisti largi oferite de culisanta cu ridicare UNIKAT. Cu deschideri de pana la 6,5 metri si cu posibilitatea de a deplasa elemente de pana la 3,2 m lungime, sistemul redimensoneaza spatiile din caminul dumneavoastra.

Ergonomie de top – Spatiul din casa dumneavoastra este foarte pretios. Sistemul de culisare cu ridicare de la UNIKAT este potrivit deoarece nu necesita spatiu suplimentar pentru deschiderea cercevelelor.

Compatibilitatea ridicata intre inovatii permit acestui sistem sa combine eficient sistemul de prag cu sina de glisare joasa, amortizorul sistemului pentru actionarea usoara a manerului si inchidere controlata care franeaza usa si o deplaseaza automat in pozitia inchis.

Ventilatie sigura si securitate ridicata – Sistemul de culisanta cu ridicare asigura ventilatie continua pe parcursul noptii si in acelasi timp ofera siguranta datorita unei pozitii intermediare pentru microventialtie.

Functionare curata si fiabila. Sinele sunt protejate impotriva coroziunii si sunt echipate cu perii de curatare. In acest fel sistemul este curatat la fiecare inchidere sau deschidere a usii. Rolele sunt si ele protejate impotriva depunerilor pentru o fiabilitate indelungata.

Sistemul de feronerie minimizeaza efortul de manipulare in timpul deschiderii si inchiderii usii. Culisanta cu ridicare are in componenta carucioare si ghidaje din otel inoxidabil. Astfel sistemul garanteaza deplasari usoare pentru o perioada lunga de timp.

ProfilGealan
Adancime de constructie190 mm
Granituri2
Armatura2 mm
Coeficienti izolare termicaUw pana la 0,90 w/m2k
Izolare fonicaRw – min: 32 – max 44 dB
FeronerieCulisare cu ridicare
Pachet de sticlaSaint Gobain: 24 mm, 40 mm, 48 mm, 50 mm (LowE+Argon) si optional Warmedge
slide iconslide icon

Scheme de deschidere

GEALAN-KUBUS-04-300x300
GEALAN-KUBUS-04-300x300
GEALAN-KUBUS-04-300x300
GEALAN-KUBUS-04-300x300

Culisanta cu ridicare – schema A

Greutate cerceveamax. 330 kg
Lungime cercevea (FB)pana la 3200 mm
Inaltime cercevea (FH)pana la 2700 mm
Lungime toc (RAB)pana la 6500 mm
Inaltime toc (RAH)pana la 2800 mm
Inaltime maner usa (GH)1008 mm
slide iconslide icon
GEALAN-KUBUS-04-300x300
GEALAN-KUBUS-04-300x300
Banner_Web

© Copyright 2022 | All rights reserved UNIKAT