cover

Servicii

UNIKAT ofera mai mult decat simple ferestre, ofera solutii de tamplarie pentru proiectul dumneavoastra. Tocmai din acest motiv intelegerea clara a dorintelor si nevoilor clientilor, recomandarile pe care le facem acestora si comunicarea permanenta asigura oferirea produselor potrivite clientilor nostri.

img

Consultanta si suport

Alaturi de consultantii UNIKAT toate dorintele si nevoile dumneavoastra isi gasesc solutii in gama noastra de produse. Indiferent ca vorbim de un proiect rezidential, de modernizarea tamplariei unui apartament sau doar de accesorizarea ferestrelor dumneavoastra, experienta si pregatirea tehnica a consultantilor UNIKAT va asigura succesul proiectului dumneavoastra.

img

Garantie

UNIKAT asigura garantie completa de 5 ani la produsele comercializate. Garantia se aplica feroneriei, montajului si intregului ansamblu al ferestrei. In acest interval UNIKAT asigura si suport pentru reglaje ale ferestrelor, daca acestea sunt necesare.
In oferirea acestei garantii ne bazam pe experienta dobandita de echipa UNIKAT, pe calitatea produselor alese pentru produsul final si pe buna functionare impreuna a elementelor ferestrei UNIKAT.

Banner_Web

© Copyright 2022 | All rights reserved UNIKAT